Sorry, your browser does not support inline SVG.

Ние създаваме потока на живота, създавайки по-добро УТРЕ, свързвайки хората с вода и енергия

Компанията Aliaxis е увлечена в изграждането на устойчиви модерни решения за водоснабдяване. Ние предлагаме иновативни пластмасови тръбопроводни системи на хора по целия свят, водещи в нашата индустрия, и предвиждаме бързо нарастващите нужди на клиентите.

Ние - Aliaxis

С приблизително 14 000 служители по целия свят, ние предлагаме персонализирани решения, за да отговорим на най-взискателните изисквания. Aliaxis си партнира с водещи регионални марки в над 40 страни. Ние съчетаваме местни решения, глобални иновации и технологично съвършенство. Aliaxis е със седалище в Брюксел, Белгия.

Нашият подход

Комбинирахме ентусиазма и изобретателността на различни поколения, за да формираме нашия многонационален екип. Aliaxis допринася за развитието на потенциала на служителите на всички нива и е работодател с равни възможности за всички. Ние работим в световен мащаб и черпим ресурси от нашето разнообразие, като се възползваме максимално.

Историята на Aliaxis

Историята на Aliaxis започва в началото на 20-ти век в Белгия и Северна Франция. Двете семейства решават да обединят усилията си и постепенно изграждат глобалната компания, която съществува днес.

„Алиаксис България“ ЕООД (старо име – „Глинвед” ЕООД) е 100% дъщерна фирма на групата ALIAXIS, част от интернационалния концерн ALIAXIS. До 2002 г., в продължение на над 20 г., групата е представлявана в България от Търговско представителство, което действа и в момента, а дъщерната фирма е създадена във връзка с разширение на дейността в България и изграждането на складова база. ALIAXIS  включва множество производствени фирми от Европа, Америка, Австралия и Южна Африка производители на широка гама продукти с приложение в инфраструктурата и индустрията.

Запознахте ли се с екипа на Aliaxis в България?

В България работят 15 служители. Заедно представяме Aliaxis на българския пазар. Можете да намерите информация за нашия екип в секция Контакти. Свържете се с нашите експерти за съвет.