Aliaxis за инфраструктурата

Нашето глобално присъствие носи несравними знания и опит, а нашите екипи осигуряват подкрепа на всеки етап от проекта. Водещата позиция на пазара и персонализираните решения улесняват инсталирането и намаляват разходите за поддръжка.

Тези решения се използват във водещи инфраструктурни проекти по света, включително за големи международни магистрални тръбопроводи и сложни газо- и водоснабдителни системи.

Газоснабдяване

Системите на Aliaxis, използвани в газоразпределителните мрежи, са напълно тествани, за да отговорят на най-високите стандарти за безопасност. Нашите продукти гарантират безопасна работа.

Водоснабдяване

Ние предлагаме устойчиви решения, които позволяват на всеки да има достъп до чиста вода. Нашите системи са тествани и проверени според най-високите стандарти за питейна вода, гарантиращи дълъг експлоатационен живот, без поддръжка.

Канализация

Aliaxis предлага широка гама от решения, които осигуряват постоянна производителност и са проектирани за бърз и лесен монтаж. Нашите решения са идеални за създаване на рентабилни канализационни мрежи.

Техническо съдействие

Aliaxis осигурява цялостна подкрепа по време на целия проект.

Ние предлагаме съвети относно продуктовите спецификации, обучения и ръководства за монтаж. Клиентите избират Aliaxis, защото знаят, че предоставяме правилното решение за газ и вода, независимо колко сложен може да е проектът.

Свържете се с експерт

Павел Николов
Мениджър Инфраструктура
+359 2 958 1746 / 48
pnikolov@aliaxis.com