Химически процеси в промишлеността

Основната задача на технологичните тръбопроводи, които се използват за транспортиране на агресивни среди, е да гарантират надеждността на системата. В същото време ключови критерии за избор на решение са дълъг експлоатационен живот и безопасност при транспортиране на различни химични съединения, използвани в технологичните тръбопроводи на предприятията.

Aliaxis предлага напълно безопасни, висококачествени полимерни системи, които са идеални за транспортиране на химикали и/или опасни материали. Ние гарантираме, че ще изберем най-подходящите решения за намаляване на времето за монтаж и общата цена на проекта, както и за повишаване на производителността.

Ние предлагаме устойчиви на корозия материали, които са специално проектирани за транспортиране на комбинации от агресивни химикали при високи температури, както и инструменти, които осигуряват точно дозиране на химикали.

PVC-U

Нашата PVC гама е идеална за транспортиране на индустриални течности и осигурява отлична производителност при работни температури до 60°C с налягане до 16 атмосфери.

PVC-C

PVC-C системите са здрави, стабилни и гарантират оптимална механична устойчивост по време на работа.

РР-Н

Тези системи работят в широк температурен диапазон, което ги прави подходящи за използване с горещи, корозионни течности.

PVDF

Осигурява стабилно представяне при работа с агресивни среди в температурен диапазон от -40 °C до +140 °C. Това го прави идеален за използване при екстремни работни условия.

Продуктите на Aliaxis - избор на клиентите в химическата индустрия

Ние сме ценени заради широката гама продукти, индивидуалния подход към нуждите и изискванията на клиентите и предоставянето на уникални решения, всяко от които е изцяло съобразено с нуждите на конкретно предприятие. Ние сме винаги наблизо и готови да осигурим техническо съдействие, консултиране при избора на материали или спирателни и регулиращи вентили.

Свържете се с експерт

Павел Попов
Мениджър Индустрия
+359 2 958 1746 / 48
ppopov@aliaxis.com