Обработка на повърхности и металургия

Повърхностната обработка е най-важният процес в производството на метални изделия, които играят съществена роля в нашето ежедневие. Тези процеси са технически трудни и изискват надеждни и безопасни тръбопроводни системи за постоянна работа и дълъг експлоатационен живот.

За галваничното покритие, необходимо за защита на основните материали от корозия, Aliaxis предоставя оборудването, което използвате, с висококачествени полимерни системи. Нашите продукти отговарят повече на индустриалните изисквания, отколкото на традиционните метални тръбопроводи.

Aliaxis решения

Aliaxis предоставя широка гама от решения за промишлено оборудване за обработка на повърхности. Полимерните тръбопроводни системи са специално проектирани за високи температури и агресивни химикали. Нашите продукти са напълно тествани, рентабилни и предлагат бърз и лесен монтаж.

PVC-U

Нашата PVC гама е идеална за транспортиране на индустриални течности и осигурява отлична производителност при работни температури до 60°C с налягане до 16 атмосфери.

PVC-C

PVC-C системите са здрави, стабилни и гарантират оптимална механична устойчивост по време на работа.

РР-Н

Тези системи работят в широк температурен диапазон, което ги прави подходящи за използване с горещи, корозионни течности.

PVDF

Осигурява стабилно представяне при работа с агресивни среди в температурен диапазон от -40 °C до +140 °C. Това го прави идеален за използване при екстремни работни условия.

Aliaxis предлага техническo съдействие през целия процес на изпълнение на проекта

Aliaxis си спечели репутацията на надежден и ценен партньор за своите клиенти чрез дългогодишен опит в внедряването и прилагането на полимерни тръбопроводни системи.

Свържете се с експерт

Павел Попов
Мениджър Индустрия
+359 2 958 1746 / 48
ppopov@aliaxis.com