Системи за пречистване на вода и отпадъчни води

Пречистването на водите и отпадъчните води играят жизненоважна роля в управлението на природните ресурси и опазването на околната среда.

Изискванията към тръбите за горните приложения са сложни и разнообразни. Aliaxis предлага широка гама от решения, идеални за поддържане на високо качество на водата.

Нашите преимущества

  • Нашите системи са тествани, за да гарантират безопасността на тръбопроводите. Клиентите също така оценяват опита, който Aliaxis е натрупал като глобална компания, което дава допълнителна увереност в решенията и услугите, които предлагаме.
  • Ние работим с промишлени и комунални предприятия, управляващи промишлени съоръжения, за да гарантираме, че имат ефективни и висококачествени тръбопроводни системи. Нашите решения помагат за намаляване на общата цена на проекта и осигуряват постоянна производителност.

PVC-U

Нашата PVC гама е идеална за транспортиране на индустриални течности и осигурява отлична производителност при работни температури до 60°C с налягане до 16 атмосфери.

PVC-C

PVC-C системите са здрави, стабилни и гарантират оптимална механична устойчивост по време на работа.

РР-Н

Тези системи работят в широк температурен диапазон, което ги прави подходящи за използване с горещи, корозионни течности.

PVDF

Осигурява стабилно представяне при работа с агресивни среди в температурен диапазон от -40 °C до +140 °C. Това го прави идеален за използване при екстремни работни условия.

Aliaxis предлага техническo съдействие през целия процес на изпълнение на проекта

Работим в тясно сътрудничество с инженерни компании за пречистване на вода, за да им помогнем да изберат и внедрят правилните решения.

Свържете се с експерт

Христиан Петров
Търговец Индустрия
+359 2 958 1746 / 48
hristian.petrov@aliaxis.com