Aliaxis за Канализация

Ние предлагаме надеждни решения, които са специално проектирани за защита на общественото здраве и околната среда. Aliaxis предлага широка гама от напълно одобрени висококачествени тръби и фитинги, които отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

Aliaxis предлага широка гама от решения, които осигуряват постоянна производителност и са проектирани за бърз и лесен монтаж. По този начин използването на муфи, лети и безшевно огънати фитинги, които отговарят на най-високите стандарти за безопасност, увеличава скоростта на монтаж и осигурява отлична механична стабилност. Нашите решения са идеални за създаване на рентабилни канализационни мрежи.

Здравината и гъвкавостта на нашите продукти ги правят идеални за транспортиране на отпадни води.

Aliaxis предлага надеждни тръбопроводни системи, които осигуряват бърз и лесен процес на инсталиране и постоянна производителност. Ние предлагаме рентабилни решения за транспортиране, разпределение и потребление на вода, включително фитинги, спирателна арматура, оборудване за електрозаваряване и ремонтни (аварийни) скоби.

Тръби за Канализация

PVC канализационните тръби, са предназначени за изграждане на вътрешни тръбни системи, притежават голяма издръжливост на корозия и много добри хидравлични свойства. Те са с ниско тегло, което облекчава транспортирането и монтажа им.
Те притежават добри диелектрични свойства и малък коефицент на топлинна проводимост, което позволява да се полагат на по-малка дълбочина.

Механични седла EasyClip by REDI

Възвратните клапи предотвратяват обратни
потоци и предпазват от внезапни наводнения. Клапа за борба с гризачи от неръждаема стомана.

Фитинги за Канализация

REDI предлага завършени решения за отводняване, започвайки от Phonoline шумоизолираща система за сградни
инсталации и покривайки съществуващите решения за връзки към основната мрежа.

REDI осигурява лесни за монтаж, сигурни и надеждни решения, насочени към изграждане на дълготрайни отводнителни мрежи.

Технически консултации

Aliaxis гарантира цялостно техническо съдействие по време на целия проект. Ние предоставяме консултации относно продуктовите спецификации, обучения и инструкции за монтаж на място. Клиентите си партнират с Aliaxis, защото знаят, че предоставяме правилното решение, независимо колко сложен може да е проектът.

Свържете се с експерт

Павел Николов
Мениджър Инфраструктура
+359 2 958 1746 / 48
pnikolov@aliaxis.com